Sound of Music

 tjäänare!
 Idag har jag vart på Musikal efter jobbet.
 Jag och mamma tog oss en tjej kväll och gick ut och käkade gott och gick på musikalen Sound of Music.
 Mycket lyckad kväll och jag rekomenderar den starkt. Pernilla wahlgren och Tommy Nilsson  gör de fantastiskt och allting var verkligen jätte bra.  Samtidigt så blir man imponerad utav barnen som är med, de har verkligen talang. Och så duktiga, de små börjar redan på 6 år. Mycket bra mycket Bra.
  trevlig kväll
 PUSSS¨

Summery of my sport break

Hallåå och god kväll,
 hemskt ledsen att jag inte uppdaterat men jag har verkligen mått så dåligt med min värsting influensa.. Men nu ere bara en hes röst och jag så snart ska jag vara på topp igen!

 När jag vart sjuk har jag verkligen kännt shopping sug, och därför har jag shoppat lite granna vilket känns så bra.
 I dag  känndes de som en riktig surprice när jag kollade in mitt konto på baknen och insåg att jag inte spenderat hela min lön på ingenting, kul 5000 helt upp i rök, men jag hade 3000 kvart vilket  gjorde mig glad :)
 Så jag har köpt ett par nya skor, ett par vita Fred Perry, sedan har jag köpt idag efterjobbet en Ny tiger tröja, svart cardigan och ett par Tiger jeans. ja Känner att jag inte gillar mina jeans så mycket och får inte heller nog på att köpa några!

 Som sagt har jag jobbat i dag så jag bestämde mig för att börja klocklan 12 och så gick jag upp vid 9 tiden.
 Jag har hängt upp alla press kläder som olika styliser lånat föra att ha och plåta till tidningen så jag har bland annant  strukturerat saker från Vecko Revyn och så har den kommit en tjej från ELLE Lyx och hämtat lite saker och även en tjej till en ny tidning som kommer ut nästa månad!
      Jag var även ute i själva Tiger butiken idag, fast bara ett litet tag men otroligt kul för där är dom också trevliga minsann! Jag kollade priser till en massa plagg som hade plåtats för en herr tidning på P*** nåtning. Fick lite hjärnsläpp på vilken de va... hm hm hm...

 Lina  kom även hem från västindien i onsdag och hon var tydligen besviken på sin bränna men i guess; de är bara något hon säger.
En sammanfatning av veckan är väl att den har vart tråkig, bjudigt på lite skojsan men tråkig på grund utav  att jag vart så sjuk., men de kan ju inte hjälpas utan jag får se fram emot mitt kommande 2 veckors sportlov då jag ska jobba veckan innan! :)
 ha en trevlig kväll
PUSS   
image207¨
 i miss this time

damn it hurts

 Det är helt sjukt. jag har nästan ingen röst alls, och hostar som attans och det gör så stört ont att jag tror att jag ska dö! Jag har typ fått värsta såret i halsen :/
 
Håller på att vänta på att pappa ska komma men ingredienser till mina choklad muffins som jag ska baka. Smarr smarr. ska äta glass och dricka ännu mera te nu!

 skriver sen när jag mår bättre.
 ha en bra dag!
 PUSSY

I'm on my way ;)


vad ere med mig och vara sjuk egentligen?

Sjuk igen... Vad är problemet liksom? jag vilar ut och blir friskt, men ändå får jag massa knäppa sjukdommar gång på gång... :/ Sara trodde att de brodde på att jag alltid duschar på morgonen och inte på kvällen, men de tror absolut inte jag, haha!
I alla fall så har jag typ ingen röst, och mitt huvud håller typ på att sprängas, har stört ont i nacken och vektablett hjälper inte ett smack! :(
Vilar rösten och föröker att inte prata så mycket,blir förhoppningsvis bra. Har tagit ett bad precis vilket hjälpte litegrann och nu har jag dragit på mig minvarma Gant trjöja av Ull eller va de nu är, varm och skön i alla fall och mina benvärmare runt benen. Blir förhoppnigs vis bättre!

I dag skulle jag vart med Underbara Nikolina, men jag bestämde mig för att stanna hemma istället. Trixie hade också tråkigt och ville hitta på ngt, men attans om man bara kunde vara friskt!

Nu ska jag kanske äta lite middag, är inte på något vidare mat humör men man kan ju inte hugga in på glassen först, eller? :D
Hoppas ni får en bra kväll i alla fall!
PUSS
image206

tävling


image204Visst ere snyggt?  jag skulle inte banga på att ha ett sådant armband, tävla ni med! http://www.bagsandfashion.com/
 Det är Rebeccacecilia som anordnar tävlingen på sin blogg :)


AC/DC- back in black

japp, jag och spela gitarr, nu håller jag på och lära mig AC/DC's back in black, och de går as bra. =)
lärde mig även the Beatles let it be nyss, god damn den är bra.
Keep training!
image203thanks god holiday

Nu är jag väl på bättre humör för att skriva, och om jag ska vara ärlig har jag faktist inte haft tid..
Denna vecka har man fått stå ut med 4prov! något som man inte får ha, men om skolan inte skriver in de i "prov schemat" så ere ju skitsamma tänker lärarna. så mina prov dagar har sett ut; Tisdag- Idrottsprov. Torsdag- Svenska muntliga nationella prov del1, no prov,so prov. och jag ärligt, jag känner mig SÅ stolt över mig själv :D haha.
Jag vet inte vad jag har gjort med jag har blivit riktigt smart, haha. Pratade med Lollo och hjälpte henne med pluggandet till provet också, och fick man inte kompilimang för sin oroliga smarthet där också?
jajamen, eftersom jag bland annan kan olika ämnen i No t.e.x hur många electroner oxygen har på yttersta skalet med nam L och det är 6 st. först 2 och sen 6 (2,6) och även jonbildningen som är en covalent bond för ethanol är C2H5OH, fattar ni? äkta smartis. och på matten går de prima ballerina, verkligen som en dans, en lyckad en i alla fall :D haha. tror bara att jag måste vara lite till nörd och skrvia mina smart uträkningar (A)

Idag Skulle jag ha träffat Trixie igen som var ett tag sen eftersom att vi har sagt att vi ska ta upp kontakten i gen som vi tyvärr har tappat.. Men men vi ville hitta på ngt kuul, ngn riktig fest men har man hunnit kolla runt? hm... nej. och då blir de inget. verkade rätt ont om de faktist. men men jag träffade Linn i stället och åkte till Kista och Shoppade lite. Köpte 2 sommar linnen och benvärmare. Olika årstider. haha men men. jag älskar att sova i de i bland, benvärmare alltså.
Sedan köpte jag även en bok. Jag älskar ju självbiografier och har läst, Carolina gynnings, Linda rosing,Magdalena graft, katie price håller på med en och nu köpte jag pamela andressons.
Den var visserligen ingen självbiografi utan en story om en annan men den verkar bra. så Läsa bok på lovet AB :)
nu ska jag äta min marabo chokladkaka :D
PUSSPUSS

maybe next week

Prov i morgon, och jag har ingen vidare lust att skriva blogg idag, eller denna vecka.
Är inte alls på humör..
Hoppas att Lina har de bra i Väst indien.
hoppas att mina prov:n går bra och att jag inte blir mera sjuk.
Dream sweet dreams.
PUSS

just can't do it

What am I supposed to do when my worst nightmare became reality?

god doesn't punish innocent people for nothing.


  image202
I can't handle this situation.

the first and second war..

Arrrh,
 jag blir galen på detta ständiga pluggande.. hur mycket tid spenderar man åt saker som man senare kommer glömma bort? Just nu pluggar jag 1vk, mellan krigstiden och 2vk vilket faktist är bra och intressant att lära sig., men det är så mycket att ta in i rätt ordning och tjaffs. I samband med detta har man  yttligare 2 prov till denna vecka alltså sammanlagt 3 st. Idrott, No och So.

 Nu ska jag bara ta och krypa ner i min säng,  och bara somna för att sedan vakna i ångest  för att det ä för mycket prov och att jag börjar klockan 8 i morgon bitti..
Kom inte så långt på mitt pluggande tyvär.. Får väl se fram emot att jag kommer ha ett 2 veckors långt påsklov eftersom att jag ska ta ledigt de dagar i veckan då det inte är röd dag, vilket är måndag tisdag onskag då jag ska jobba igen :)
 YEEEAAS, cash flow you know ;)
 sov gott ;)
 PUSS

image198


I'm yours

I thought i cried of hate and dissapointment,
But now i know it was my happines for you.
I'll always be here for you,
no matter what my love.
image197

things that are close to your heart, does always return to you

Tjingeling!
I går var det väldigt trevligt måste jag säga, förutom att det blev saker snodda... VAD är folks probelm? seriöst? Saker för flera tusen. En kompis fyller 18 och inte äns då kan folk hålla sig innom gränserna och bara vara lyckliga och bara måste hitta något att baxa eller vad? Snälla, sök hjälp! Skandal att sånt här händer... Just GIVE IT BACK NOW!
Sorligt värre...

Anyway, Grattis igen vännen till friheten ;)
Idag vaknade jag faktist tidigt efter ha kommit hem sent och hade hjälp till att diska och sånt. Stackas mellanie stod och förökte få bort fimpar på den vita soffan eftersom någon idiot hade släpat med sig de in?!? eftersom att ingen av de som röker gjorde de innomhus.

Jag träffade Trixie igen som jag inte gjort på ett bra tag tyvärr, men vi pratade om att de var väldigt tråkigt och att vi absolut skulle börja ses i gen, och på fredag ere redan dax. Party party igen!
man måste start to stay in touch.

På tisdag är det simprov i idrotten som verklien är betygsavgörade.. och jag ska hålla kvar mitt älskade MVG.
Om man inte gör detta simprov är man rökt, då får man ett -- som betyg, med andra ord inte än IG, utan bara ett sträck. But I'm totaly ready to go fight war.

Säng dax för mig, så att jag är pigg och fräsh för att möta morgon dagen med ett glatt humör!
sov gott, hoppas eran helg har vart lika bra som min!
PUSSS
image196

where are you now?

image194

No time to hurru, it's party night

Gårdagens inlägg fick jag pubicera idag eftersom jag inte kunde de i går då sidan knasar i bland...

Idag fyller Alex 18 år, GRATTIS VÄNNEN! stor pojke nu alltså! 
 
Så ikväll är det party.. knällar väl över dit en stund  : )
Får se om Linn sover hos mig idag, om hon inte känner sig allt för sjuk, hoppas på det bästa.

Just nu orkar jag inte göra någonting. Måste iväg och shoppa tror jag men jag har verkligen ingen lust att röra på mig... haha. Jag får nog ta och sluta upp med mitt latande som jag har börjat med. Om jag ska vara ärlig har jag vart inne i en svacka nu ett tag, men dax att klättra upp ur den och göra saker man inte orkar och så är man på toppen igen och orkar allt, vilken tid på dygnet som helst!

Nej nu måste jag ta och röra på mig, föröker få tag på Milou, och det går lika bra som alltid....
PUSSY

image192


thanks god it's friday

Fredag och jag är sjuk..
 Men men jag tänkte inte sitta hemma och tråka för de så jag gick till skolan! Dagen gick snabbt och jag lämnade in mina gymnasieval, hade redovisning på engelskan och lagade mat i 3 timmar.. niice =)
Lina den lyllosen satt underdagen på väg till västindien, hoppas du fär det bäst gumman. jag kommer sakna dig!
 
Efter spanskan höll jag och Nikolina på att dö utav hunger, och suktade om att vi var SÅ sugna på keba, och vad belv det om inte kebab?!? MUMS.  Mat, gud's gåva till folket, eller vad säger du Louise?HAHA

ikväll ska jag väl träffa Andreas om det blir som bestämt men det vet man ju aldrig..
Nu är det mitt favoritprogram på tv, pusss

love is all around me

image191
hej vadå stört skön? kolla in kinden liksom ;)
Underbar och älskad av alla

time for singing, the spring is here

 Vilket underbart väder vi har haft idag va? kallt på morgonen så att man bestämde sig för att ta dunjackan men ändrade sig fram måt luch att man inte tog västen eller kavajen då solen sken och värmen i luften var helt okej, men förhopningsvis ser vi mera ev dessa dagar!

Idag har jag inte gjort så mycket, Ringt och kollat med Linn och Louise hur dom mår, ligger hemma i feber som typ halva världen känns det som. Hoppas att man inte blir smittad bara.
Jag har vart i skolan som vanligt, och det gick faktist rätt okej, kände mig väldigt smart i dag när jag bestämde mig för att jobba själv på science lab då vi skulle själva lista ut hur labbet skulle gå till. Vi skulle ta reda på vilken som var mest reactive av Coppar och Järn, och jag klarade det galant ;) mohahah

 Sedan var jag hos naprapaten vilket var nice, och åkte hem och plugga lite och var barnvakt fram tills nu. Men lite mera cash är ju inte att gråta över :)

Finally it's time for bed, and time to watch The O.C.
Lyxo lina som åkter till västindien på fredag, jag är inte avundsjuk.höhö

  Alla hjärtans dag i morgon, trevlig dag. Mycket kärlek.
 skicka hälsning till nära och kära, vänner och sånt =)
 sov gott, dröm om kärleken ;)
PUSSSAAR


Mina tankar krig livet.

Jag satt och tänkte på tunnelbanan idag hur livet egentligen är. Jag tänkte på hur svårt det är men ändå hur mycket de går ut på. Jag tänkte på kärlek. Kärlek som inte blir något. Kärlek där ena personen älskar utan att bli älskad. Överallt omkrig sig ser man kärlek. Var man än tittar ser vi nykära par, par som vart i hop hela livet och delar så mycket tillsammans och sen har vi folk som vi ser, folk som har någon de älskar, men inte får svar på sin kärlek.
Jag tänker på de som får kärlek men inte kan ge tillbaka. Att vi inte kan styra våra känslor hur mycket vi än vill. Hur mycket vi än vill ge tillbaka kärlek hur mycket vi än försöker. Vi vill inte de värsta, falsk kärlek. För det är ingen kärlek.
Men vi som vill bli kära, vi som vill ha kärlek men aldrig faller på riktigt, som väntar på att bli charmade och bara dö i kärleks tankar. Ere bara vi som faller för de personer vi aldrig kan fånga? De personer som älskar oss när vi inte älskar dem på samma sätt?
Eller hur ere med oss som faller och bara älskar, oss som bara kan drunkna i en person?

Obesvarad kärlek, är inte de det västa med livet? Finns det någon lösning på obesvarad kärlek? jag har inte kommit på någon lösning. Jag menar, vi kan lösa probelm i vardagen, om vi inte trivs på jobbet/skolan, Om vi känner oss stressade eller om vi vill bli av med överflödig vikt. Men hur löser vi obesvarad kärlek?finns det överhuvudtaget en lösning, och de kommer de finnas någon i framtiden?
Enligt mig finns ingen lösning, bara att man föroppningsvis älskar den andra personen på ett sätt som inte behöver vara som "parkärlek" utan som vänskapskärlek.
/ skriven av caroline

image189

Sim träning

Idag har vi vart och simmat med skolan, otroligt härligt måste jag säga men så jobbigt!
 Vi gjorde massor med benövningar i vattnet och provade på alla simsätten. Jätte kul var det. Vi fick som sagt också prova på  liv räddning och att hämta en docka på botten. kul att det var 3 meter ner på de grundaste... Men JAG lyckades :D stolt över mig själv faktist! haha. Gjorde ont i ena örat faktist och jag trode att jag skulle dra in hela poolens vatten i munnen på väg upp efter som mina lunger behövde ny luft. haha. men jag klarade de.
      Jag täkte på hur otroligt nice det är att man väger så lite i vatten? Den dockan som vi fick hämta på botten vägde 4 kilo i vattnet, men på land vägde den 70 kilo. SKILLNAD ELLER VAD? :O
 Grymt tycker jag, därför kan man ju säga att man har livräddat en 70 kilos docka från vattnet, efter som att den inte väger det i vattnet ändå men då låter man ju grymt stark. Men itne behöver man låtsas, jag  kunde lyft upp dockan med lill fingret... haha.

På tal om lillfinger så kom jag och tänka på lilla Robin i min klass. Han är så rolig, äkta data nörd ser ut som största pluggisen men min uppfattning är att han itne är det eftersom jag har bättre betyg en han, men och andra sidan är jag en pluggis, mohhahah.   Vi höll på att driva lite några stycken och så sa jag till Robin att han skulle passa sig, "för jag  tar dig med lillfingret" och då tyckte han att han ägde mig tills han insåg vad han sa " Meh, jag tar dig med 2!" HAHAH, är han inte för underbart rolig i bland, Har skönaste bilden på han när vi labbar och han sitter i Labcoat och md lab glaces och under har han sina egna och öronen står rakt ut, så otroligt underbar bild!

 Nu ska jag kolla på OC, som jag skiver hela tiden, men det blir inte ofta av, hur gärna jag än vill. Så på med mina solbirllor så att jag inte blir pigg av skärmen och kolla, och vipps så kan jag somna lätt efter ;)

 SOV GOTT ;)

PUSSSY

..take the long way home..

Jag är så trött, har typ sovit 1 timme i natt, känns så bra! ( höhö) lite agrresivt humör idag i skolan, och sorry folket jag ber om ursäkt! =)

Just nu ska jag väl inte skriva så mycket, ska bara sova och se fram emot idrottsdagen i morgon då vi ska simma vilket är bra inför simprovet på tisdag nästa vecka, och hej tjejna mitt bena att  jag kommer dyka ner 2-3meter för att hämta föremål på botten i vattnet, no way! Jag hatar trycket som jag får jätte problem med när jag flyger..

Förra sommaren när jag var i spanien med mina grannar istället för deras son alex, då hade jag ett sjukt ont lock för örat som satt i 2 dagar, och det vill jag inte uppleva igen eftersom det gjorde så stööört ont!

 SOV GOTT och..
 simma lungt kissen..

image187

typiskt tjejer med håret...

image185
äkta vännskp varar för livet.

TIDSBRIST

 Jag har nog tidsbrist fast egentligen alldeles för mycket tid. Men ingen bra tid. Jag har tid för att göra ingenting, men jag har aldrig tid över att hinna träffa kompisar eller göra saker som jag tycker är kul, så hur fan kan det komma tråk tid?!?. Det är nog ett problem jag aldrig kommer att lyckas lösa...

 Jag har fårr klagomål på att jag inte skriver så ofta, sorry sorry, men yttligare än sak jag försöker få tid med. Men nu är jag i farten igen! Just nu sitter jag och spelar girarr, försöker få kläm på en ny låt jag håller på att lära mig. Ni vet  Take me away från Freaky Friday?  och det går väl sådär, men har inte hållt på så mycket faktist eftersom att jag började idag.

I Fredags var jag en riktig slappis, jag orkade itne göra någonting och var bara hemma och tog de lungt och sov efter ännu en slitsamm vecka.. Men i lördags var jag och underbara Lina i stan och gick på bio. Vi såg Good Luck Chuck som var riktigt bra tycker jag, haha. humoristisk ibland :) och nikolina, jaa. jag la märke till att dom hade på sig en som jacka som du har i slutet, men vänta? jag tror inte du är ensam om att ha en röd Canada Goose jacka älskling! =) Efter som jag felberäknat bions slut ca 1 timme hahah så tog jag och lina oss en" promenad, genom stan challa lalala lala la la  hey hey hey.." Men det var riktigt mys att spendera tid med henne som jag inte gjort själv på ett tag.

I dag skulle jag träffat Andreas som jag inte hinner nu :(  jag ville verkligen de men efter som att min buss är så cp så kommer jag till han samma tid som jag måste åka hem igen.. suck*.
Men jag hoppas att vi kan träffas i veckan istället. och verkligen bestämma de nu!

 ha en trevlig kväll
 PUSS
image184

impress me darling

LOVE IS BLINDE
image183
show me

Nationella provet i svenska del C

yo makkaflow,
  Just nu sitter jag på mitt rum, panik fylld över att jag kommer få IG på den skriftliga nationella provet i svenska som vi gjorde i dag. Läsninen var i tisdags, vilket gick bra. men idag... kan jag t yvärr inte säga desamma. Jag missupfattade hela övningen tror jag viket inte alls kändes bra. hjärnsläpp på vad som var vad  och nej usch har ingen lust att tänka på det.

Fick som tur var sluta direkt efter provet halv 12 och åkte til optikern och bytte min linser till en annan lins och en svagare styrka, så nu känns det mycket bättre som tur är! Åkte hem och här var min lillebror i 39,2 graders feber och kräkandes hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu alltså och den stackarn blir visst aldrig frisk...  :/

 Jag har btw också bestämt mig för vilka bågar jag ska ha till mina glasögon. Lina som drev och sa " ere Gucci eller Prada" haha, var inte så långt i från mitt svar " Nej Dior, men jag valde mellan dem och Gucci" hahah. Hennes min var rolig. Men det blir kanon när dom kommer!

Just nu är det Min engelska uppsats som gäller, jag gillar ämnet som jag skriver om som sagt men det är fortfarande så tråkigt. har ingen lust alls. men jag är som tur är snart klar.

 försöker skriva sen, och jag ska bättre mig på att blogg oftare!
 PUSS

i like your story

image182
a whole new world, it's totaly amazing.

ordinary monday

Dagarna går så fort numera, man hinner knappt med. Efter lunch inpå sistalektionen känns de ändå som det är 4 lektionenr kvar.,UNDERBART ELLER VAD? :D
I morgon gäller de! första nationella provet vilket är läsförståelse i svenska, hoppas att de går bra.. typiskt mig att bli kissnödig mitt upp i allt och inte kunna skriva läsförståelse delen / läsa förstöra hela mitt prov haha. konsentrations svårigheter...

Idag skulle jag träna, men vad är problemet? mina kompisar gillar att " ta det lungt" som Linns favortit repliker när de gäller träning.. "ja carro nu ska vi allt bli smala som pinnar! jag tror jag ska ta hål i naveln om 10 månader och då måste jag ha en fin mage!" och senare när det börjar bli dax... " men carro, kan vi inte chilla i stället och kolla på film. jag orkar inte, vi kan väl träna en annan dag?(A)"
hm.hm hm linnsan...
haha

just nu sitter jag och pratar med den filuren i telefonen, jag spelar in henne när hon sitter och sjunger britney spears - peace of me. haha det är skit kul! :) hahah. hon är verkligen HELT inne i sin sång. haha, ska bli så kul när jag säger att jag spelar in henne! =)

I dag skulle jag plugga, men de gick bra som vanligt (NOT) jag åt middag och var med Andreas ett litet tag. Trevliht att han kom förbi tycker jag =)

I morgon ska jag minsann träna! med Louise de Groot. efter de måste jag jobba på mitt engelska project om hiphop elementen - DJ,Graffiti,Breakdance och rap. vi har haft ca 4 veckor på oss och de ska vara inne på på fredan, gissa hur långt jag har kommit? hm... 4 radet. weey. Tror tyvärr inte att jag hinner träffa min andra vän Andreas i morgon :/ får se hur tiden rullar iväg!

SOV GOTT, hoppas dagen vart bra! inte min, bad bad day.. tur mässigt, och utseende mässigt. :/
PUSSAS
Nu måste jag allt sova.
image181
Nikky och Carro

bästa bästa

 haha, roligaste raggnings repliken jag blev tillängnad av en klille:

 If I could rerange the alphabet, I would put ''U'' and ''I'' togetherimage178

"Saturday night fever"

usch och fy för sören va dålig jag har vart på att blogga denna vecka!
jag har pluggat jätte mycket, so 1vk och mellankrigstiden så jag är expert! nästa vecka blir de 2vk också :)
nu har jag precis kommit hem, och jag är IS GLASS! usch usch.börjar få tillbaka känseln i tårna efter att jag stått i badrummet på värmegolvet ett tag haha.

I dag ( lördag) fyllde min älskade vän Emma år, 16 år. en riktigt stor flicka! ;Dhaha för att fira henne så var jag och alla hässelby tjejerna på tjejmiddag hos sara och firade henne. jag som kom lite sent och då skulle i tagga på en " fest" haha. som jag kalla de. men nej de var ingen bra idé. föräldrarna kom hem och lucas var duktig och sprang efter oss i snigel fart för att sen insé att han skulle tillbaka igen. haha.
sen skulle jag tagga på fest med min kusin, men kan man gissa? polisen kom.haha.. man kan ju inte ha tur varje dag.

klockan var runt halv 12 nu, och alla tjejer typ taggade hem. jag som skulle ta min buss 20 övet 1 från brommaplan fic äran att bli is glass och åka dit från hässelby och vara där kl kvart i 12 och stod och väntade på bussen i 1 timme och 30 min eftersom att bussen inte kunde hålla tiden...
väl i brommaplan träffade jag ludde, vilket var trevligt så att man fick sällskap hem. :)


Nu väl hemma sitter jag på min säng och äter bullar tjock som man är tyvärr! min säng är rätt smulig nu så de blir till att byta lakan :D

Nu ska jag nog borstatänderna och krypa ner under täcket och kolla på oc, sov gott. hoppas ni har haft en bra kväll!
PUSSAR!
image179
underbaraste

RSS 2.0