the act of finalizing

Åh, gud va kallt det är ute idag! Ångrar att jag inte tog på mig vinterjacka utan envisas med att man fortfarande kan gå runt i skinnjacka haha, vilket jag antagligen kommer att göra i morgon också. 
 I morgon är det den bästa dagen på denna termin, julavslutningen!  Vi ska samlas klockan 12 utanför grand biogragfen och kolla på roliga saker som hänt under året på film och saker som eleverna gjort om jag uppfattat de hela rätt?
 Det sköna är att vi slutar  kvart i ett och då bestämde jag och Alexandra oss för att införskaffa dom sista julklapparna och ta en runda på stan innan det är en massa folk som jul-hets-handlar i helgen. Jag skrev ju tidigare att jag tänkt jobba, men tror faktist jag hoppar över det, trots att många av mina arbetsdagar blivit borttagna pga. flytten av Tiger, men men  man får ju bara jullov en gång om året!

Dagens höjdpunkt var att jag pratade med Ems hela vägen till skolan och sen hoppade på hennes tunnelbana, den trevliga pricken! haha
 Skolan idag ville man bara få överstökad, vi slutade ca -40min en timme tidigare på alla lektioner vilket var jätte skönt. Hade min redovisning om Hippie's idag vilket jag tror gick jätte bra. känndes helt okej i alla fall!

 Nu ska jag ta och få i mig lite mat innan Milou kommer hit och vi ska träna, ut och jogga närmare bestämt för att sedan komma in och dela på en bruk Ben & Jerry's half baked. Den nyaste smaken där fudge brownie och cookie dugh är blandad om det stavas så?

Ha en bra kväll, kanske skriver senare
 PUSSS


Kommentarer
Postat av: emmsan

ser ut som jag vore 13 igen hahah!

2008-12-18 @ 22:36:26
URL: http://satisfactions.blogg.se/
Postat av: Carolinee

2008-12-21 @ 18:55:27
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0