shopping is such a big issue, and now it's time for christmas...

Mjauuu på er!
 I'm back in business.. i alla fall för tillfället. Idag har jag inget plugg vilket känns skönt, eller egentligen matte läxa men just nu håller vi som tur på med att räkna ekvationer mm. med X och det är nog det ända jag är bra på i matte och cross multiplication  haha :)
 Idag känner jag mig bara hur trött som helst, jag och Milou var hur duktiga som helst i går och var ute och sprang jätte långt på bara 30 minuter och då måste vi hållt ett grymt tempo för att inte ha joggat på..? ja jag vet inte hur länge sen det var, i sommras eller något för min del i alla fall! grymt grymt, känns jätte härligt i kroppen idag, men jag är helt slut!
 Sovit förlite, haft  press på mig i skolan med en massa läxor och prov samt uppsatser som ska lämnas in.
 Denna vecka har jag suttit med Amerikanska Inbördeskriget som jag blev helt tagen av, jag älskar historia det är verkligen helt sjukt kul och min duskution blev prima ballerina. Fick verkligen med allt som går att få med om hur det har påverkar USA idag osv..  med andra ord är jag stolt över mina träning och plugg insatser (A).
   Idag åkte jag även in till stan med Ems för att handla en julklapp åt mig själv, vilket jag gjorde en ny new york yankees keps till min lilla keps samling av baseball kepsar haha.Den är röd med prickar, kan lägga upp en bild ska bara ta bort det fula guld klistermärket på den innan jag tar kort. Tänkte även julshoppa lite så jag köpte en julklapp till mamma. Kan dock inte avslöja vad det är ifall min mamma skulle läsa detta inlägg eftersom hon upptäckt att hennes dotter bloggar efter att ha googlat mig.  Nu förtiden när man inte sportar så är det bara träffar på min blogg haha.
  Just nu behöver jag ett varmt bad känner jag och en massage skulle inte sitta dumt.

 Hoppas helgen bjuder på härligheter efter att börja 8 i morgon och sluta 16.30 i enskede rackethall som ligger långt åt helvete i guess. Men tennis är sjukt kul!
 Ha en trevlig kväll!
 PUSSS

(postade inlägget nu, skrev det för ett tag sen men jag blir så irriterad när bloggen hänger sig...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0