One day after an other

 Hallå där!
 Idag har jag tagit det hel lungt, kanske ska börja med gårdagen.
 Igår vaknade jag och gick upp för att ta mig till stan med Emma och sedan Möta Lollo.  Vi kikade lite i butiker och skulle byta stolek på Emmas röda converse så vi lämna tillbaka och köpte dom igen då vi inte hittade rätt stolek någonstan i stan... Nu har hon i alla fall sina röda skor!
    Vi mötte upp Lollo och käkade på Taste the Thai på Norrlansgatan vilket var super gott! 
 Vi gick sedan runt lite i stan och kikade i butiker sen vid sex tiden började vi dra oss hem och jag åkte hem till min storebror och sedan käkade vi två lite mera thai mat, också super gott! Sedan kollade vi på filmen "pineaple express" som var skit rolig och sedan åkte jag hem och lämnade lite saker jag köpt istan och begav mig hem till Rachelle som hade fest eftersom jag inte kom igår! Det var trevligt där, men jag hade huvudverk så stannade inte alls länge utan gick  när Mikaela, Linn och Frida gick och sen mötte jag några andra jag kännde och väntade bra länge ute i kylan på att Tim's buss skulle gå så att han inte skulle sitta där själv. Sedan gick jag hem, kall och nedfrusen och la mig i min säng och somnade gott!
    När jag vaknade i morse  var det tänkt att jag skulle jobba, men det blir i allafall säkert jobb i morgon på Nya kontoret som Tiger flyttat till, jag är så spännd då det ska vara stockholms finaste kontor! wowowo :)
 Om jag inte skulle jobbat, vilket jag som sagt inte behövde skulle jag fika med Micaela och Alexandra i stan men jag var alldeles för trött, Så vi bestämde att det blir en kvälls fika i morgon istället. Jag tillbringade dagen ute istället, tog en lång prommenad i skogen med min mamma och lillebror vilket var uppiggande och bra för mig!
 Sedan har jag inte gjort så mycket förutom att laga en lyckad middag och kollar på reprisen på "ABBA the story" på tv3 och gått omkring och sjungit.
 Ha en bra kväll
PUSSS


Sommar 2008 med Louise och Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0