mulledwine party at my place

 God kväll
 Idag, eller rättare sagt igår stressade jag som en dåre med plugger för att det idag är glöggparty hemma hos mig med lite middag och mys För att jag skulle ha tid att umgås med min kära vän Nikky under partajet, men icke sa nicke. hon ringde lite innan och sa att hon skulle plugga till ett prov och fråga om det var okej att hon gjorde det istället vilket det självklart var!
 Som sagt, mys med glögg och gäster har det vart hos mig hela kvällen, så jag har inte kunnat ta mig tid att gå ut och sprina med Milou som det var planerat så det flyttas dessvärre upp tills i helgen. 
        Nu i veckan har jag faktist pluggat jätte mycket, inte mer än vanligt men ändå mycket eftersom vi har massa inlämningar och redovisningar i alla ämnen nu till slutet eftersom vi ska byta ämnen nästa termin och bli av med A kurserna i samhälle,engelska och historia vilket faktist är väldigt skönt. 
     Just nu för stunden ska jag läsa igenom fabians tal om ätstörningar han ska ha i morgon och se om han glömt något. kan inte medge att jag är någon expert eftersom jag aldrig skulle kunna banta utan snart kommer rulla fram på vägarna. men men, jag får göra så gott jag kan och ge mitt stöd till alla med ätstörningar, ni är inte tjocka!

     I morgon ser dagen ut så att vi får börja kl 9 istället för halv 9 och ska ha treorna i naturklasserna som ledare utav våra lektioner fram tills i jul, vet inte  hur det blir, har hört att vissa har i uppdrag att köra militärpass som hitler exempelvis.. men jag ska kämpa som alltid!
 Efter skolan ska jag sola solarium med lollo och emma vilket jag aldrig gjort, men jag står inte ut med att vara blek längre så i morgon kanske det blir en röd, kräft liknande caroline som kommer ut ur solariet men sånt man får räkna med!   skriver mer i morgon om jag hinner efter att jag slutat kl5 och solat! tjingeling åter till gästerna!


PUSSSKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0