Mikkan and Carro in tha house, jgigigig yeah

 Nu sitter jag och Mikkan här i data salen och orkar inte anstränga oss speciellet hårt för att arbeta på historia projektet.. jag har faktist inte äns börjat, och källkritiken ska vara in lämnad i morgon... Snart är det lunch, vilket är tur eftersom jag snart dör av hunger och lunchen verkar bli på dubbel W idag eftersom jag är så sugen på pasta!
 Efter lunchen är det dax för spanska 3  och sen 13.40 är skoldagen slut och då blir det full fart till jobbet..

 jag jobbade efter skolan igår också och ska göra idag och i morgon med. Skit kul, känns så jäkla bra att vara tillbaka. Man får in julstämningen med radion på, vi som sjuger till samtidigt som vi jobbar. I dag kommer stefanie in också så då blir det roligare än igår, även fast det var sjukt kul =) I helgen skulle jag också jobbat men eftersom jag har sån lyx att jag åker till Lofsdalen som jag gör varje år så kan jag inte det :(   plus poäng att Isabell följer med i år också, så nu är vi typ 8 barn åldern 16-20 vilket är as nice, och sen småttingarna på 5-8år.
  
 Går dagen var trevligt, gick som sagt i skolan, åkte till jobbet och jobbade till klockan 5 och sedan träffade jag mamma på stan och skulle julshoppa lite men hittade ingentning speciellt. Sedan bjöd jag min madre på Middag i stan, vi käkade wok vilket var jätte gott och mamma belv jätte glad.

 Snart blir det dax för raaaast och pp tror jag. Och som vi sa i lördags, PUSSS från blondincarro.se höhöhö sebastian...

ps. Kalle hälsar! d.s


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0