December 23, where are you santa?

 Juuulmat i morgon, orkar verkligen inte proppa i mig mycket mat som inte äns är speciellt god...
 Jaja, kanske för att jag för ett tag sedan kommit hem till min pappa och gjort i ordning julskinkan och käkat lite tillsammans med pappa och min Storebror.
  Idag har jag varit barnvakt åt min lillebror så jag har lekt massa ute i kylan och sen kollade vi på film då Andreas Joinade oss. Mycket trevligt för han har jag inte träffat på ett tag.  Just nu ska jag ta och designa om min blogg tror jag, min snygga bakgrund är borta och så så jag måste fixa lite ny style tänkte jag!
  Nu ska jag väl inte göra så mycket mer än att umgås med pappa och bror och sedan vara inne på datorn, spela age of empires som tillhör denna dagen haha och sedan sova och vänta på tomten!
   I morgon kommer jag nog inte hinna skriva, kanske efter att  jag öppnat julkapparna hos pappa innan jag åker till mamma men min julafton ser ut såhär:  vaknar och äter julfrukost med pappa samt öppnar alla paketen. Sedan klockan ett åker vi till mamma och packar ned julklapparna och beger oss hem till Mormor och Morfar i Bromma för att se kalle anka klockan tre som alltid. Sedan äter vi mega mega jätte mycket och efter ett långt tag kommer jultomten och sen börjar vi öppna alla paketen. Sedan blir det risalamalta vilket inte alls är gott samt Triss-skrapning med hela släkten som är samlad och sedan åker vi hem och sover, vaknar och inser att det är ett helt år kvar tills tomten kommer nästa gång! HAHA

 Ha en kanon kväll!            PUSSS

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0