christmas sale, starts today!

Ställde klockan i  tidigt morse  för att åka till stan och vara där när dom öppnar i förhoppning om att det inte skulle vara proppat med folk ute. Åkte in själv vilket var skönt så man slapp gå i butiker som man själv inte har något intresse av att gå in i, haha.  Jag måste säga att rea:n var sämst! Det var inte alls mycket plagg som reades och dom som det var rea på var inte snygga någon stans, iallafall inte vad jag såg. Hittade i alla fall lite saker som jag tänkt köpa som tyvärr inte var på rea... Ett par  bruna skinn-ridstövlar, en rosa kofta, svarta knästrumpor och svarta strumpbyxor. Så det blev i alla fall något!  Jag  var i stan från att dom öppnade och sedan när det började tätna med folk drog jag mig till vällingby där jag träffade Linnsan vilket var trevligt!
   Det var tänka att jag skulle åka hem till min bror på söder idag och käka middag med honnom, men mamma hade planerat julmiddag så så blev det inte, men jag kanske åker dit senare och bara kollar på en film och chillar.
 Efter att spelar Wii hela kvällen igår har jag träningsverk i armen, känner mig otroligt ovältränad måste jag säga! usch usch, bort med all skräpmat och börja träna carro!
 Kanske i morgon, jag är rätt sugen på chips och godis nu hahah.

 Hoppas ni fyndade på rean och har en bra kväll
 PUSSS

       
Mina mini inköp idag och Linnsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0