Modevisning YLVA

 Hallå och god kväll!
  sitter just nu hemma hos Lollo efter att ha kommit hem från stan ganska nyss och käkat spagetti med köttfärsås och lyssnar på underbara U2.
 I förrgår blev jag inringd för jobb, modevisning för ett nytt märke vid namn Ylva som hade sin första kollektion med vrål snygga kläder! Skit kul var det. Jag och underbara Stefanie jobbade tillsammans där modevisningen hölls på Nox på grev turegatan i stockholm. Skit kul de med, preics som på tigers modevisning.
 Denna gång hann jag tyvärr inte se modevisningen utan bara genrepet innan eftersom jag klädde på modellerna de kläder de skulle visa upp, and it was awesome! Jag älskar mitt jobb,och jag fattar inte varför jag inte sökte till ett gymnasium med en sån inriktning? men men, man får ju se vart livet leder en!
 Detta var i alla fall inte sista gången jag jobbar på en modevisning! :)
   
 Roligt var också att jag fick träffa 2:an i top model som var en av modellerna, alltid lika kul med folk man sett på tv i ett program (haha)  Margarita, en skön brud. haha :) Hon gick runt och sa: " oh sexy thongs hela tiden" eftersom jag fick springa till sturegallerian och köpa trosor till henne, och även dansa omkring " i'm so sexy right now!" haha, helskön  precis som alla andra, trevliga tjejer både från sverige och england.   What ever, i love my job, och jag ska försöka skriva samma dag för då jag har mer att säga, glömmer bort så mkt :S


 Idag vaknade jag upp hemma hos Milou efter en chillkväll med Good luck Chuck och 27 dresses, tv¨å kanon filmer för er som inte sett någon av dem! Vi drog sedan in till stan och där träffade vi Lollo,Emma och (tro det eller ej) en annan milou. vi gick runt istan och vi kom hem för ca 30 min sen. Men jätte trevligt hade vi, synd bara att min milou skulle till grönan och kolla på Gentlemen.
  Strax ska jag och loppsan t räffa emmsson och  gå ner och mysa vid en brygga, bara allmänt tjejmys.

 JUSTE! jag gjortde mitt livs snabbaste köp idag, och jag är jätte nöjd, vi sprang in i KFEM innan bussen skulle gå och där köpte jag ett par Wezc jeans som jag provade och köpte på 1min,  snygga snygga han knapp se hur som såg ut själv eftersom lollo var så stressad att vi skulle missa bussen men nu har jag dom på mig och känner mig nöjd!
 Dax att taggish!
 PUSSS

världens skönaste brud, emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0