Jensen gymnasium norra

Hallå gott folk!
Äntligen helg efter 1 veckas skoltid i en ny skola, JENSEN.
I måndas den 18 drog skolan igång igen och hela min helg innan gick åt att vakna upp med ångest för att börja igen, men trots det så känns det faktist bra att lära känna nytt folk, få nya lärare och bara byta miljö och fräsha upp sina kunskaper.
Jag började Samekonomi linje och min klass verkar väldigt bra och roligt vilket är tur eftersom många man känner i andra gymnasium inte är speciellt nöjda med klass eller skolval.

Snart ska vårat internet hem till mamma komma vilket ska bli så skönt, då kan jag uppdatera oftare!
Jag nämde i tidigare inlägg att jag skulle lära mig att blogga från min mobil, men det blir nog svårare än jag trodde eftersom den gått sönder... Så den åker in på lagning i morgon bitti.

Denna vecka är tidig vecka för min del vilket har inneburit att jag kunnat jobba efterskolan eftersom jag slutat runt 11-12 tiden, så två dagars arbete på tiger har jag klarat av. Jag packade då ner vårkollektionen som visades på modevisningen som jag var på nu i somras och fick även försöka göra håkan hällströms söta lilla barn glad när han vaknade efter en lång tids sömn i sin vagn på kontoret medans håkan diskuterade kläder. Han är så trevlig :)
När jag inte sorterade och började plocka ner kollektioen klädde jag även på en provdocka The hives special designade stage kläder som är designade av Tiger. Signerade, svettiga (usch) och sönder rivet foder av galna tjej fans!
ska även jobba nån dag nästa vecka, synd att stefanie slutar så sent på dagarna så att vi inte kan jobba tillsammans.

I går var jag otroligt trött efter skolan och jobbet att jag beslutade mig för att vara hemma och kolla på film med min mamma, "Love & Other Disasters" som var kanon bra. Innan jag kom hem kände jag att jag behövde shoppa lite efter jobbet vilket jag även gjorde idag med Linnsan. Så totalt köpte jag,
3 st koftor - 2 svarta och en begie
1 st svart kofta

1 st blommig "blus-tröja"        det känns bra att ha shoppat lite,
1 par jeans tights                     även fast min plåbok blev väldigt tom...
1 par pärlörhängen                men å andra sidan bra saker att använda!
1 st omlott kjol


Efter att ha somnat tidigt ca kvart i 11 igår och vaknat kl 8 i morse är jag otroligt trött, så jag somnar nog tidigt ikväll också efter att ha kollat en rulle och bara tagit det lungt här hemma hos pappa som jag inte träffat sen bulgarien. Att få vänta 1 timme på bussen och sedan missanslagsta-färgan precis så man får vänta 30 min extra i kylan tar på krafterna mer än vad man tror, ha en trevlig kväll!

PUSSS
På spa-kryssning i Tallink

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0