if you want to become rich...

Efter att ha blivit väckt mit ti natten av andreas och kunnat somna om kanska bra på momangen väcktes man vid 11 utav sin bästavän Louise och man ställer sig själv frågan, Varför kan man inte bara somna om när det känns som de ligger stenar under ögonlocken?
Det som bekymmrat mig mest idag är att helgen har gått så snabbt, och att jag inte har gjort någonting alls vilket har varit SÅ skönt. Somnat tidigt varje kväll efter att ha kollat på film och druckit te och bara ta tagen som den kommer med lite shopping på köpet.

Igår ingick jag och Linn en Deal, vi ska spara ihop en massa tusenlappar och sedan åka på shopping runda och köpa sånt vi gått och fönster shoppat och suktat oss till medan våra pengar rullar in, med andra ord måste vi skärpa oss på att bara köpa saker och se till att jobba mycket!
jag hoppas att det går bra, men det känns lite tveksamt tycker jag allt. Man måste ju ändå tänka på att man går i en skola inne istan, man fikar oftare och det är inte jobbigt att ta en snabb tur genom stans allla butiker plus att skolans mat kort bara är tankat med 35kr per dag vilket man inte kommer speciellt långt på när en lunch kostar runt 70-80kr.
Mamma pappa och jag, eller kanske inte jag men, ska ta och sätta sig ner och planera om mig, hur vi ska göra med min lunch vilket låter jätte bra.

Med orden inne på Linn har vi även beslutat oss för att ta tag i träningen och ett sats kort är det som lockar, så vi får se till att styra upp de där så att jag känner att jag verkligen vill ut och träna.. För mig är det lite svårt när det är jag som bestämmer när jag har gjort tillsäckligt med exempelvis armhävningar och inte en som pushar mig vilket jag verklligen behöver! Detta betyder också att jag inte ska äta godis ( ofta ialla fall) och heller inga chips för Caroline-chipsomanen.

Nu ska jag ta och göra mig en pesto macka med mossarella på cibatta brön på tal om att vara nyttig *öhm*
PUSSS!                             ... is saving the best way to begin with.

Kommentarer
Postat av: Sanna

det där med sparandet ska jag nog också försöka göra, lycka till!

2008-08-24 @ 18:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0