Back on track

 Weey!! äntligen tillbaka till sverige och inte vilket Sverige som helst, utan ett Sverige som regnar och slagit regnrekord för Augusti! Låste antagligen annorluda att man säger äntligen när man precis kommit hem från en underbar solsemester där värmen och solen vart strålande en hel vecka med ca 30-35 graders värme men faktum är att 1 vecka med stekande sol i bulgarien räcker gått och väl för att man ska vara kanon nöjd!

Veckan i Bulgarien har vart kanon kul,  vi har gjort allt möjligt och alltid haft skitkul. När det kommer till vädret har det som sagt helatiden vart strålande sol och måln-fri himel varenda dag så jag känner mig mätt på sol även fast men legat mycket under parasollet i skuggan men lite färg har jag i alla fall fått!, eller ganska mycket =)

 Vi träffade ett kul gäng svenskar som vi umgicks med i Bulgarien från Södertälje, Sara,Catharina och Jenny och vi hade jätte kul även när vi fick vänta på flygplanen tillbaka til Arlanda som var 1,5 timmar försenat och alla ställde sig upp och jublade när Stockholm flighten ropades upp, även de som låt och halv sov på golvet!

Något som vat skitkul livs upplevelse som man aldrig kommer glömma var att pappa och jag gick på GLÖDANDE KOL!! Skit ballt, fick i och för sig 4 bränn blåsor under fötterna men de gjorde inte så ont och var lätt värt det!Hur det kommer sig är att pappa och jag åkte på en kvälls utflykt som var En bulgariskafton, Där bjöds de på typiska bulgariska rätter vilket faktist smakade jätte gott  samt att det fanns, massa läsk, vatten öl och vin som man fick ta på fyllning ur när man ville. underkvällen ver det massa uppträdanden som trolleri,bulgariska danser och glödande kol uppvisning. Efter den showen var det dags att dra sig hem mot hotellet gick pappa och jag frågade om vi kunde få prova gå, och han som gick blev helt ställd, han trodde att vi mena om man kunde bära oss och han gick över kolet vilket han gjort tidigare men då sa vi att VI ville gå och han sa " yes yes" helt chockad och sen gick vi, 3ggr var fram och tillbaka hel kul, trots brännblåsor! men så ont gjorde de inte haha :D
 
 Somsagt belv planet så försenat att vi landada halv 3 i stälet för kl 1 på natten och jag somnade ca 4 då vi kom hem och inte nog med det så blev jag väckt (08.30)från ett samtal från Franktikes riviera, Linn! :D woho och hon ska komma hem efter sin språkresa  på 3 veckor nu på tisdag tror jag att det blir!

 Aja, Nu ska jag käka frukost och sen köpa present till VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR som fyller 6ÅR IDAG!
 GRATTIIIS!

PUSSS

Kommentarer
Postat av: Mikacarmen

Very well done site! Please keep up the good work.

2009-09-01 @ 08:26:12
URL: http://mikacarmen.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0