Söndag, och verkligen veckans varmaste och soligaste dag!

Hejsan hoppsan!
 Idag belv jag väckt vid halv nio eftersom pappa och hans tjej för ett sånt väldans oväsen på morgonen genom att verkligen stampa fötterna när dom ska till badrummet eller någon annan stans i huset och slå i köks skåpen,prasslar med bestiken och en massa shit så att de är omöjligt att sova! Arrgh, jag blir så arg på de.
      Försökte börja med vånran konsument uppgift i hemkunskapen men de gick inge vidare så jag bestämde mig för att läsa i min svenska bok som jag verkligen måste läsa ut men så vipps, jag somnade!
woho! och vaknade när pappa kom hem från att ha hjälp farmor att sätta upp hennes nya köks fläckt.
 Fint väder som de tydligen var ute som jag inte märkt la jag och pappa oss ute på verandan och solade och jag belv as glad för jag fick en rand, men sen.. sen när man vart inne ett tag så såg man hur den lilla brännan man fick smälte in i sin bleka "vinterbränna" (höhö) igen... Men men, de kändes som sommar och därför beslutade jag mig för att ikväll så ska jag ta årets första dopp i mälaren!
Hemma hos mamma igen ska jag,Lisa och anna om hon också kommer ner till badet och bada :) Grymt taggad!
       
Har bytt strängar på gitarren och lärde mig lite nya låtar ute på verandan i solskenet som thomas ledins- sommaren är kort och the beatless- yesterday och lite kent :)
  Nu är jag tillbaka till de värsta att försöka plugga vilket jag fick dunder brottom med eftersom Louise påminde mig om vårat jäka nationella prov i matte på torsdag.. och alla vet ju att matte inte precis är min starka sida när de gäller att skriva prov ... : /

återgång till pluggandet! PUSSS
image265
jag och Trixie sov ute på solstolarna i somras! :)

Kommentarer
Postat av: trixpix

fett kul vi hade :D

2008-04-22 @ 19:11:28
Postat av: caroline

haha jaa :D

2008-04-23 @ 22:49:49
URL: http://cauoline.blogg.se
Postat av: Jimmymargrethe

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

2008-12-23 @ 09:15:45
URL: http://jimmymargrethe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0