Lill lördag

Snö, slask, gråmulet och matte prov och de ända positiva med dagen är att jag fårr ganska mycket gjort eftersom jag satt kvar i skolan til typ 5 med Nicko och Sara och hade HK-möte och gjordeklart projoktet och att de är mitten på veckan, alltså lill Lördag!

 Matteprovet i dag gick sådär, rätt svårt men jag tror inte att de blir IG i alla fall, förhoppningsvis! annars har dagen rullat på helt okej. Kvällens planer är att göra hälften av so-frågorna som ska vara klara  i morgon och bra som man är har jag och lollo snackat i hop oss om att göra hälften var. Skönt inte lika mycket plugg. Måste träna på engelska glosorna men jag orkar bara inte sätta i gång. Jag är en  Swoat, eller teacher pet som de även kallas haha! Nej inte teacher pet men  en swoat. Jag pluggade 7 timmar i sträck i går :/  Men de gick bra, til slut. Men mycket tid gick åt till att prata i tele med Sara också men de var faktist om matte!

 I morgon ska jag till stadsbiblioteket med Nikolina, ska läsa en annan bok i svenskan, ( byta för 5:e gången)   och så ska jag även låna en annan bok, som är hemlis eftersom jag är så smart och då kommer Lina som även läser min blogg stjäla min über smarta idé mohahah!  ;)

 Nej nu måste jag plugga. påminnelse om derby på måndag, BAJEN-AIK och vi måste bara vinna!
 PUSSS
image253
 
jag utan smink faktist XD

Kommentarer
Postat av: jossan

fett söt ju :p

2008-04-09 @ 19:57:51
Postat av: Martin

http://cmj.blogg.se/film.html

Sysslar med små humorkortfilmer. Har gjort två stycken nu och har en tredje klar.

Har ägnat på tok för många timmar redan med dessa filmer. Vill så gärna kunna underhålla lite! =)

Den senaste har VM i Skånska som är riktigt roligt!

Shoo!

2008-04-09 @ 20:13:11
URL: http://cmj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0