Härlig fredag

Härligt härligt! En fredag med fantastiskt väder  och detta nationella prov.. mindre fantastiskt.
 Första delen på engelska provet gick prima ballerina men jag känner att det verkligen är IG på andra delen som var lyssna :S  Jag kan ju inte hänga med i texten alls eftersom man ska höra på dialogerna som kommer en efter en , lista ut svaren eftersom det ät "tänka själv" svar och sedan hinna skriva ner dom vilket allt detta jag inte kan på samma gång för min hjärna säger KAOS! Nej usch och fy för Sören,de vill vi inte vara med om igen!

 Åkte in  till stan och hämtade mitt mönster med Sarah & Sandra efter att vi slutade vid kl 12. Köpte även typ, tråd och dragkedja. och självklart friselin som ska stadga upp min rosett :D hahah! ( tyyp intressant!)
 Time to start!
    Kvällens planer är att bara  chilla sönder hemma och kolla på filmen Lord of the flies( flugornas herre) eftersom jag inte orkar läsa boken i engelskan.  Vem orkar med att läsa massa böcker samtidigt i olika ämnen? I svenskan har vi precis fått ett mega arbete om litteratur och jag ska läsa en bok som handlar om en som är skitsofren eller hur det svaras? och skriva en uppsats på den! haha.  As nice :)
     
 Nej nu ska jag til köket och äte lite bire ost och bara mysa :D mohahah!
  Höres! PUSSSY
image248

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0