En gråmulen tisdag

Usch vilket väder, kallt och luften är alldeles rå och de blåser samt att vi även fått lite regn. Till natten ska det även komma snö, kan de bli sämre när man väntar på sommaren?
  I dag var jag ledig vilket var skönt men hade ändå inte tänkt att sova bort hela dagen eftersom vi fått hemuppgifter och har matte prov på allt vi gjort hela detta år! Jag dör, eftersom matte inte är mitt starka ämne precis fast jag måste erkänna att de gått jätte bra senaste veckorna så går de inte bra nu,  de känns som  Jag inte i håg ett smack?!
  Ska plugga som en gnu nu hur man nu gör de, haha. men men.

 Jag vaknade av en massa grävskopor och maskiner som håller på och slamrar ocoh låter utanför mitt hus eftersom vi ska få nya grannar.  Jag åkte till brommaplan och blev hämtad utav mormor och åkte och köpte lunch, supersmarrigt med grekisk sallad! Hos mormor satte jag på tiffany min hundklänning jag gjort åt henne, as söt! hahah och sedan hjälpte mormor mig att klippa ut mönsterdelarna m.m. till klänningen som jag ska sy åt mig själv :)
 den blir marinblå så jag kan ha den i sommar  :)

Skulle gått på hjälp i skolan till matteprovet men klassrummen var grymt överfulla och bara en lärare, så glöm. Jag åkte hem och ska nu plugga!

 PUSSS

Kommentarer
Postat av: Malin

skriv oftare! :)

2008-04-09 @ 19:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0