yezzz

MJAU ÄNTLIGEN FREDAG!" Nej men ere så bräh"

ingen sommar utan balla linn
image81
"skynda er, det är porrfilm på tv!"

tusen drömmar slocknar, nya hopp tänds.

idag på svenskan diskuterande andreas, jag lina och sarah självmords benägenheter.
Vad som egentligen får en människa att ta sitt liv, hur stor smärta en person måste känna.
Hela konversationen inleddes med att andreas sa att "kärlek är något dåligt, allting blir ändå bara en smärta i slutet"
Klart man förstår de påståendet, men man kan ju inte bara tänka på det hämska, man blir sårad för något man älskar, något som gör en glad så att det syns och märks.
" men andreas, man kan inte bara tänka på hur allting blir när det känns som man blivit skjuten i hjärtat, förkrossad, man måste ju se tillbaka på de bra stunderna i livet, det är ju dom som man levt för, de stunderna som man ska minnas och relatera till.
"men om om ens man eller hustru dör, då känner man ju sån sorg och ångest att man kanske vill ta självmord?"(andreas)

sedan började vi alla diskutera hur dåligt man kan må för att bli självmords belägen och hur tankarna strävar i huvudet med mera. det var en intressant diskution. Min åsikt i det hela var:
" Jag tycker att självmord är något fegt, en brist, en svaghet. alla människorgår igenom olika perioder, vissa lättare, andra tyngre men alla kommer vi till en punkt i livet där vi verkligen inte orkar mer, där vi vill att allt ska ta slut?"
andreas hoppar in " fegt? om man mår så dåligt är det väl inte konstigt att man tar livet av sig"
" men livet handlar om att mål, att man ska nå dit man vill, alla har vi hinder på vägen.
Att leva livet handlar inte om att bara uppnå livets höjdpunkter utan också ta sig ur livets djupa gropar och att hela tiden sträva efter att uppnå nya mål. När ett drömm slocknar tänds nya hopp, man måste lita på sig själv, tro på sig själv inte bara ge upp. man tror nog att allting blir så mycket lättare att bara slippa se allt.
att allt blir så mycket lättare, man föstör inte bara sitt liv utan omgivningens.
sårar dem som älskar dig, som tror att du kommer lyckas som försöker stötta dig. släcker deras drömmar, släcker deras mål.
Sätter spår för hela deras liv. Enligt mig är det en slagsosäkerhet och svaget"

konversationen inehöll inte de orden utan kortare. lite svårt att återge en konversation menså på ett "ungefär" lite kortfattat.
detta var då i vissa tillfällen, gäller inte alla typer. men det var en himla intresant konversation.
PUSSSY
image80
självkänsla

bästisimage79

god must have spent a little more time on you

det är bara fint när du sjunger orden för mig...


tisdag med Deja vu Nikolina

Denna tidag har vart väldigt rolig!
jag ställde klockan på kvart över 10 och gick upp och hoppade in i duschen, simmade lungt och kom ut pigg och fräsh :) haha
sen tog jag bussen kl 12 för att komma i tid till våran sista lektion som jag, lina och nikolina skulle hålla i , nämligen idrott.
vi hade styrka kondition som dagens ämne och vi hade förberett stafett, hinderbana och idioten i par. Det verkade som de flesta tyckte att det var väldigt kul vilket är possitivt!
sandra och lina hade även fått höra att jag är min idrotts lärares favorit elev, bara att tacka och ta emot haha. Aktiv som jag är haha!

Nikolina hade deja vu eller vad det heter hela dagen haha, otroligt roligt. Bara från när jag mötte mina vänner vid brommaplan för att gå till brommahallarna sa nikolina minst 10 ggr att " DETTA HA HÄNT FÖRUT, JAG MÅSTE DRÖMT DE" och liknande saker,haha. hela tiden, den lilla underbara filuren! vikket tydligen hade pågått hela dagen!

väl hemma har jag pluggat till so provet som mina kära klass kamrater gjorde idag då jag var hemma och var sjuk, och inte "sjuk" utan sjuk faktist så jag ska göra på torsdag.
Jag har även pluggat hela kvällen till musik provet vi har i morgon,och haft en låt på hjärnan haha.
Rappers delight, så otroligt härlig!

i morgon börjar jag kl 8 för sista gången på onsdagar hoppas jag. Våran biträdande rektor sa att våra "cp-klass" möten ska sluta efter som vi är en bra klass nu haha. ingen aning om vad de fick de i från men SKÖNT!
sylöjd sen, vilket jag ser framm emot mest, haha och prao nästa vecka! WWEEEY :)

PUSSSY
image75
tillängnad min ängel

happy time

jag är så stört glad nu haha! och så ska jag sova på de, wish me luck!

image74
6an  haha

fantastic

tack för allt
image73lördag

Idag har jag pluggat lite, är hemma från skolan och är sjuk. men nu har jag käkat tjock som man är och tar en paus. :)
 i lördags var jag och shoppade så jag var jätte glad, milou skratta när hon  träffade mig efter att jag sprag för att hinna med bussen till festen och det första jag sa var " jag har shoppat" med största leendet på ansiktet haha :)
 nej men jag är väl nöjd med mina inköp. tänkte även köpa mig en  bal klänningredan  som var röd ocoh gick til knäna från tiger of sweden men mamma tyckte inte att det var min modell, * suck* men jag kanske köper den sen i alla fall haha! :)
 Det som jag köpte var i all fall ett til par nya J.Lindeberg jeans, en grå ganska grovt stickad kofta från tiger. Priset  har jag inte vågat tänka på, men jag betalade själv hjaha. jag gav mamma mina pengar och bad henne betala åt mig haha en sån nörd man kan vara!
      igår ( söndag) fick jag även en mörkblå Gant tröja, så jag blev glad igen haha :)

 festen var lyckad, stackars anna fick knas och var tvungen att åka hem.. synd att hon inte förk upp senare under kvällen. Vi åkte hem runt 3 tiden och sprang in och köpte kebeb på rasmus i brommaplan, äkta fyllle käket men det var så jävla nice. sov ca 5 timmar, var bakis och sjuk haha. men sånt är livet!
vad har omvärlden gjort?

PUSSSY


helgen

För jäva bra helg, haha. mitt minne kanske inte är det bästa av den. men den var kanon och så var jag  med millan!
 PUSSSY


friday night

stressande vecka, jag dör nog seriöst snart. jag är så otroligt utbränd...
 vi har haft matte prov denna vecka vilket jag klarade bra, matte omprov vilket gick helt okej, presterade inte lika bra som jag tänkt mig, som vanligt..
 Dialog på spanskan gick väl bra, fick höra av  många i 9d hur fan jag kunnde sitta och snacka flytande spanska med min lärare, men det tycker jag ändå var att ta i! haha
 Min helg känns väldigt stressande fast ajg vet att jag verkligen borde ta det lungt, men det finns verkligen ingen tid till de heller!
 fredag: jag är hemma hos milou nu och vi har funderat på om vi ska på fest i slussen eller om vi ska på bio eller bara slappa eller något annat mys.
 I morgon ska jag på öppet hus på jensen i morgon och kanske på cyber  och sen ska jag på middag med "fjällen gänget".
    Efter åt ska och milou på fest på söder för att sedan sova hos millan.
söndag ska jag tillänga åt att plugga till so provet på tisdag och musik provet på onsdag.
 jag ska också änga min till åt att skriva en extra uppgift i so så att jag kan få VG i samhällskunskap eftersom det gick så otroligt dåligt på de provet när jag kunde verkligen allt allt!!!

 Milou har färgat håret och har blivit röd hårig....hon gråter. HAHAH


 älskar dig bästavän
 PUSSSY

Något att sakna, något att tänka på..

Det är förjävligt att de ska gå så lång tid..
image71
Men kärleken kommer alltid att vara den samma, the lucky pimps 2007

skönaste människan

Linn-j <3 cauoline
image69

så många upplevelser,så många minnen och en så lång vännskap

Söndag

Min barnvakts tid slutade kl 3 på natten då alla kom hem, Otroligt skönt att ha tid för sig själv även fast det inte gick så bra för mig att somna i soffan, det böev en film som gick på 4an i stället. Jag kommer inte i håg vad den hette faktist,Men bra var den väl.
 Efter att somnat ca kl4 så blev jag sedan väckt halv 12 av att mamma ringde och sa att det var frukost, vilket var lika bra efter som jag skulle tillbaka till pappa igen.
Väl hos pappa har jag pluggat ännu mera matte, vilket fortfarande inte alls går som jag vill att de ska. jag ger typ upp snart...
 snart ska jag käka lasagne lr hur det stavas, haha, till middag vilket ska bli gott och sedan är det dax att bege sig hem till mamma igen.
Framm och tillbaka dag helt enkelt! =)
 ikväll ska jag nog ta det lungt, läsa längre på min bok och sen kolla en film för att sedan somna och vakna upp till skolan som jag ser så mycket fram emot, HÖHÖ.
        Så långt som jag hunnit planera denna vecka ska jag träffa nikolina och lina på tisdag och så ska vi planera våran idrotts lektion och sedan ska jag plugga matte till provet på onsdag och omprovet dagen där på.
 resten av veckan ligger öppen för förslag?
Helgen ska spenderas med milou, festa och chilla och sen ska jag på middag med "fjällen gänget"den 24 om det är i helgen vilket jag tror?

 PUSSSYBarnvakts lördag

Japp, alla barnen har somnat för ett tag sen..
Riktigt skönt faktist men det var inga problem allså så mycket som dom lekt och busat.
 Vi kollade på happy feet och sen somnade alla 3 i soffan.
Lucas kanske skulle kommit över och hjälpa mig men mina bussar går ju inte så ofta så det hann inte bli länge han skulle vart här i sånt fall, lite synd.
 Nu har jag kollat på en as skum film som heter "match point" vilket jag inte äns orkar se slutet på. Jag får väl sätta på någon annan bra som alltid är rolig.
      Jag tillbringade hela dagen från att pappa väckte mig kl 12? åt att plugga matte till mitt prov på onsdag vilket gick galant, men när jag sedan skulle plugga till mitt matte omprov på  torsdag gick det dessvärre mycket dåligt.
 Jag fattar verkligen ingenting efter som det var så länge sen som vi höll på med det, jag var 1 poäng  från G och måste göra omprov vilket är galet surt... men men, livet har sura stunder som man bara måste stå ut med.

 mina ögonlock börjar dessvärre också blir tyngre, jag tror jag hänkar på barnens idé och slocknar i soffan framför en bra film och inleda härliga drömmar med? haha

 sov gott, PUSSSY


kär i kärleken.

kär i kärleken?

Jag har tänkt på att så många faller för kärleken. Är det ett teckan på desperation eller är det bara ett teckan på saknad och ensamhet? jag tror att allt kan tolkas på olika sätt. Men för er som älskat kärleken, känns det inte bra på ett sätt men förjävligt på ett annat?

När "förhållandet" inleds känns allt så otroligt spännande och det är verkligen den "ny kära" kännslan. men ju längre och längre tiden går börjar man tänka på personen och varför du förr för han/henne, och då inser man att man inte gillar personen på de sättet. Men hur lätt är det då att tala om det för personen som kanske älskar dig för den du är?, som inte fallit för kärleken utan för dig som person. Det är för jävla hämskt om man inte är en brutal en som inte bryr sig om andras känslor och bara vill såra. Men jag har nog kommit fram till en bra sak tror jag...

Hur man än gör, och vad man än vill, så är det alltid någon som blir sårad. Hur mycket man än ångrar det. men man får lära sig att man ska börja tänka tidigare, säga ifrån i starten och lära sig av sina misstag.

livet är fullt av misstag, det ända du kan göra är att lära utav dom.

och vad ere som är så bra med Mr/Ms. kärlek? du kan bara älska han/henne, men du blir inte älskad tillbaka.
Men du blir förhoppnignsvis älskad av någon på riktigT, som som alltid finns vid din sida som älskar kärleken för du gör kärleken viktig i livet.
bara något jag kom och tänka på sådär.

PUSSSY
Isolated Christmas Tinsel Decoration Arranged in a

varannan helg typ?

BARNVAKTS TIME
yeaaazzz, höhö

horoskop

TVILLINGARNA 22/5-21/6

Du lägger ner ovanligt mycket tid på ditt kärleksliv, särskilt om du har en fast partner. Det handlar om att söka efter gemensamma nöjen och intressen och kanske också om att rota i gamla minnen. Är du singel söker du just efter någon som du delar väldigt mycket med.

kärlek/sex: 5
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 3

a lousy flower ..

 jag kände att jag aldrig avslutade, men det kanske inte var meningen. Men tack för den tiden som var.

image66

PUSSSY

allmänt

just nu mår jag allmänt skit. jag vet inte varför, men jag bara att jag är så jävla trött på allt och alla.
 just för stunden, jag vet inte om det är för att jag är trött men jag känner bara mig jätte ledsen...
Jag pallar verkligen inget alls mera det är bara en massa bekymmer med allt.
          Jag har tänkt på att Musik får en verkligen att berkriva ibland hur man känner. Man har vissa låtar man alltid lyssnar på när man är ledsen, vissa låtar som man förknippar med olika personer, låtar man lyssnar på när man är så glad att man inte vet vart man ska ta vägen och låtar som alltid funkar. Men utan musik för dessa tillfällen tror jag inte riktigt att känslan man vill ska komma fram skulle komma  fram på riktigt de sättet.
Nu mår jag inte alls bra, jag behöver bli uppmuntrad på riktigt. Jag har så mycket att tänka på hela tiden och det tar aldrig stopp, de räcker nu.
    Just nu mest av allt behöver jag någon som  gör mig glad, som uppmuntrar mig, som får mig att skratta. Just nu, precis nu brevid mig.

PUSSS

 se  världen med andra ögon.


Det var en fantastisk tid, synd att dina vänner inte fattar hur mycket skit du trycker i dom...

Jag fattar inte hur människor kan vara så otroligt falska? Helt plösligt hatar man en person mer än allt annat sen helt plötsligt är man jätte bra kompisar och bla bla bla. Men ändå går man fortfarade och sackar skit om personen. Jag blir så arg på sånna männskor. Varför inte bara stå för saker som man säger? Även i fall de inte har med skitsnack och göra och vart fan vill man äns komma med det? VAD är poängen med att snacka skit om sina vänner?!
Ibland tror jag att folk blir förblindade av vänskap precis som man kan bli av kärlek, man ser inte hur korkade folk kan vara och hur taskiga dom egentligen är mot en själv och andra. Gång på Gång hör man hur personen snackar skit sin bästa kompis, men vad ere för en bästakompis då som man snackar skit om och vad är man själv för kompis som äns gör det?
Man blir nog förblindad av sånna människor för att de snackar så mycket om andra att man inte vill tro att det drabbar en själv, och man själv har så kul med personen och verkligen enjoy beeing with the person.
Men tillslut inser man att , Vad är det för en kompis?
Personen i sig behöver nog engentligen hjälp och inte alls mår bra. jag tror att ett sådant problem ligger i grund och botten på en densjälv. Man mår inte bra själv och försöker då trycka ner andra.För det finns ingen poäng ALLS!
Det behövs bara någon som säger i från och får den att fatta vilken jävla kompis den själv är. ingen alls, inte ett smack bara en som vill vara något genom att trycka ner andra, någon som inte fattat vad livet går ut på...

PUSSSY


always isabel

Isabel älskling, alltid vid din sida
image63image64

jag saknar dig bästa

matvraks louise

Japp, gymnasie mässan var ju inte de bästa. Rörigt varmt och folk överallt.
Vi lyckades komma fram till gymnasierna vi ville veta mer om så småning om. Jag vet i alla falla att Jensen kommer att vara mitt första val eftersom den verkar hel bra. jag pluggar ändå mest hemma så det blir kanon! =)
Träffade även ida som går i 3:an på jensen vilket var tevligt. har inte sätt henne på länge men hon tyckte den var jätte bra så det var kul att träffa henne!
Jag har ingen aning om vad kvällens planer leder till.Orkar faktist inte gå ut i dag ialla fall. jag har huvudverk och känner mig lite risig var hemma innan mässan idag.
Chilla med någon och kolla film vore kanske trevligt, får se om jag hänkar hem till andreas då.
Huvudverk som vanligt idag, har inte ätigt något alls gämfört med min otroligt mat glada vän louise som åkte och käkade på buffé bara för att man fick äta hur mycket man ville för 85:- och efterett ingick haha. jag älskar henne.
men nu ska jag äta, ojoj va gott
PUSSSY


mat är kärlek louise


Äntligen en dag utan en massa plugg.

Idag har jag inte pluggat ett skit och det känns så otroligt skönt!
 Egentligen har jag inte gjort så mycket, men tiden bara springer iväg.
 Jag och lina drog en snabbis till stan efter skolan och jag köpte en mapp, haha. Värsta kapet! höhö
  Jag tänkte börja hålla ordning på alla pappren och grejer som ligger "huller-ombuller" på mitt golv i mitt hus och i min väska så det är dax att bli lite strukturerad! :)
 jag hinner inte skriva  så mycket nu, upptäckte nyss att Medium redan har börjat..!

 PUSSSY


torsdagar klockan 21.00 tv4


http://mallsi.blogg.se

 Jag har aldrig riktigt förståt hur vissa människor kan vara så otroligt bra?
 Bara helt enkelt offatbart underbara, fattar precis allt och  gör en så  galet glad.
 Verkligen vara en riktig vän som man har kul med, som uppmuntrar en och alltid finns vid äns sida.
En sån som man har minnen med, en sån som ger än glädje, en sån som lyser upp ens tillvaro och en sån som lyser starkast på jorden av ett ljus som ingen kan motstå.
 Att jag har dig  är helt ofattbart, precis en sån människa är du mallsi!
 Den man alltid älskar, no matter what.


image61


treasure

 Tack för allt, du är guld värd
ANDREAS


dax att börja välja, men vad?

japp då vare dax för gymnasie mässan då.
 I morgon är det första dagen men våran skola ska åka dit på fredagen som  alla andra, smockat med folk eller smockat med folk? Men de ska väl bli intressant, om man vet vad man ska välja?
 Själv har jag ingen aning alls. Jag vet i alla fall att jag ska gå sammhälle ekomomi men gymnasium, de vet jag inte.
 Jag har funderat väldigt mycket på jensen, norra eller västra tror jag. Det är den ända skolan jag bara hört bra kretik om och så är det väl jätte bra med halvdagar så man pluggar hemma?
 Så till jensens monter ska jag väl gå till, men jag har ingen aning om  vart mera...
Kungsholmen ska vara bra har jag hört, men det gäller väl bara att gå runt och fråga folk som strår där, om man nu vet vad man ska fråga?
  Jag har inte funderat något alls på det, för egentligen har jag ingen aning om vad jag vill veta, jag vill bara ha en framtid med en bra utblilldning. Det jag kommer att fråga är nog " varför tycker ni att jag ska välja att gå på erat gymnasium?" så svarar dom antagligen på frågan och sen kanske det kommer fram saker man har frågor på. men det läser sig väl antagligen!

 idag har vi haft svenska prov vilket gick helt ok, samma med spanska provet igår förutom att jag har problem med att skilja på nutid och dåtid,perfekt och imperfekt, eller vad det nu är.. helt körd på de asså, så jag skrev allt i dåtid och fick sedan efter provet förklarat för mig att det skulle ha skrivits i nutid, men dåtid är ju svårare, right?

 aja, man får hoppas på det alldra bästa, nu ska jag läsa lite so och sen ska jag sova, länge! 

PUSSSY 
image60

suggestions

 ibland undrar jag vad folk tänker när dom klagar på en. Klagar på saker som dom inte äns gett en 1 chans att förändra sig på, saker de inte hade en aning om vad den anra tänker om.
        Oftast så gör man sitt bästa, och vill att alla i sin omgivning ska må bra som möjligt,så varför inte ge en chans?Sätta en massa press på andra människor och bli sur över småsaker?
        Man kan inte tänka på sig själv hela tiden, det inte bara en själv som ska må bra. Man mår som bäst när man är glad och folk runt omkring en mår bra och är lyckliga.
      Man försöker alltid göra sitt bästa för att alla ska må bra och att man ska räcka till åt alla, det är inte alltid så lätt men det viktigaste är faktist att man anstränger sig till sitt bästa.
Man kan inte bara trycka ner en människa hur mycket som helst, det är egoistiskt. Utan måste man tänka på hur personen mår, den kanske mår 100gånger sämre än man själv för tillfället.
Det känns bra när någon påpekar ett misstag som man gör mot en annan, så man kan förbättra sig. Men du kan inte lägga alltn din ilska på personen som inte bara den utan andra gör mot dig. sjävlklart vill man stött dig, men man vill inte ha all skit själv för att man hjälper dig. Det är som att pissa den den andra i ansiktet. Man försöker sitt bästa hela tiden, vill inget annat än att räcka till och ibland får man faktist ta och bita i hop i hoppas  att det ska bli bättre, utan surhet, utan klagomål.
PUSSSY


MILOU

Älskling, jag saknar dig så himla mycket.. sommaren var bäst med dig.  Det blir längre och längre mellanrum,  men nu får det allt vara slut med det. Jag älskar dig underbara älskade bästaste milou <3

ALLTID BÄSTAVÄN

     

PUSSSY

farsdag

ja, fredagen spenderade jag hemma vilket var riktigs skönt faktist, Men i morgon börjar helvetet igen! orkar verkligen inte äns tänka på det. Carola skulle tydligen vara gäst nästa vecka i idol,men då pallar jag inte vara hemma! jag somnade i soffan så jag såg ändå bara när dom sjöng haha.
Denna helg har varit ur trisit, jag var på bio i lördags och såg rattaoullie igen med min lillebror då jag sov mest, men det var härligt de med!
på kvällen kanske jag skulle träffat tjejerna men sen orkade ingen gå ut och då satte jag mig och kollade på en film vilket var otroligt skönt, en riktig chill helg! nästa helg ska jag nog hitta på något kul.
Snart måste jag påka till morfar som fyller år och gratta han, jag ser nog framemot att gå och sova, det har varit höjd punkterna i min helg.
Innan jag somnar ska jag försöka ta mig ut och springa otroligt skönt och på måndag ska jag kanske träna med herr laget och komma igång lite smått igen.

PUSSSY

äntligen fredag!

Underbart med fredag!
 jag har precis kommit hem från fasta centrum där jag varit med mamma. Jag köpte en svart fred perry tröja  bara så det var ju inte precis en massa shopping som blev uträtat.
I kväll tänkte jag bara vara hemma och ta det lungt för en gångs skull vilket ska bli otroligt skönt.
 Jag och mamma är ensamma hemma då killarna är och kollar på monster trucks i globen haha, min lillebror är överexalterad! haha.
 vi tänkte göra oss en grekisk sallad och sedan kolla på idol. Det sjukaste är nog att carola är med idag, helt galet. hon kommer nog snacka om hur hon ser gud komma in i personen eller något annat shit. så det är något jag bara måste se och få ett leende på läpparna av! haha.

 nej men nu ska jag kila, PUSSSY


 


what a rubbery day

Så segt allting går.
 Vi har så otroligt mycket plugg hela tiden:
 vecka 49 har vi prao och jag har inte hunnit fixa någon än.
 Denna vecka har vi haft musik prov,idrotts teori prov, matte läxa(som tog en hel dag) läsa ut engelska boken,engelska glosor, so läs läxa, läsa kort kjol-svenska.
 Nästa vecka har vi spanska prov,svenska prov,  prov på engelska boken. läsa so m.m
heeela tiden en massa plugg, jag blir galen!
 Bara plugg, plugg, plugg 24/7
  Exakt så här är det ända fram till jullovet, helt hopplöst. jJg som nästan anrnas inte hinner göra något annat än plugga i vanliga fall och nu har vi massor! det var  inte äns allt, jag orkar inte skriva allt för att jag mår så dåligt när jag tänker på det. usch usch!
 men proven denna vecka har gått bra, men jag är så utbränd och stressad att ajag snart får en hjärtatack.
 jag vet att jag  har fel studie teknik i vissa ämnen, men jag ska tydligen få en  privat lärare som ska hjälpa mig, hahah. Det tycke mina föräldrar var en bra ide, men å andra sidan får jag läxorna strukturerade och har mer tid över till annat!
Nu ska jag käka middag och kolla på någon svartvit film HAHA. Skit töntig. Verkligen gammal svenska och det är så jävla kul att man dör utav skratt! den är inspelad på 60-talet och är den "barndeckare" as kul! HAHAH. Den heter "Kullamannen" och jag tycker alla som behöver "livas upp" ska se den, för man dööör verkligen för att den är så töntigt rolig haha.

 skriver ett bra inlägg senare ciao

 PUSSSY


ANGRY and very angry

Nu är jag logga in på min blogg är hela alltet borta! det gör mig så arg, hela min design och allt! nu har jag denna usla och ruttna orginal designen. jag har inte äns vart inne och ändrat så något fel måste ju ha uppståt. Det gör mig så irreterad att jag nu måste lägga ner det stora tiden jag la ner på det yttligare. usch usch.
jag till och med tappade skrivlusten för idag. Jag tänker helt enket skriva i morgon i stället.
usch, usch inte min dag i dag säger jag bara!

jag kan berätta att jag sovit tre timmar är otroligt trött har massor med prov och det roligaste jag gjort i dag är nog att ha målat mina naglar i rött naglack vilket är något jag aldrig använder. Genomskinligt är min färg.
Otroligt kul dag... får allt hoppas på ngt bättre i morgon och måste fixa tillbaka min design som dog ett par timmar... får allt försöka komma ihåg utseendet. Har inget minne av att jag sparat den någon stans. Sov gott, glöm idag, och be för i morgon!

PUSSSY

mad world or what?

Jag blir så besviken på vissa människor, människor som betyder mycket för en som man har kul med och som man bryr sig om. Att de kan säga saker till andra människor som man själv har sagt och omvandlar det till en tolkning som är så tvärtemot vad man har sagt, varför gör man så?
i bland känns det som vissa människor bara är ute efter att såra andra, men vad är poängen? man förlorar ju bara på det själv i slut ändan. Man får nog bara inse att that's life till slut är det bara en själv man kan lita på.
Det känns lite hämskt att tänka, men för att i alla fall försöka få ett stopp, är det mesta man kan göra är att inte göra sånt själv, att verkligen tänka på att behandla andra så som man vill bli behandlad själv. Även fast det är något som inte alla kommer att tänka på så är de mottot verkligen så himla sant, visar du respekt, får du respekt tillbaka.
Sen finns de ju den underbara människan, som verkligen tänker på de sakerna, och det är de som är bästa vännen. Som alltid står vid din sida och ställer upp, lyssnar på vad du har och säga och litar på dig, den som aldrig sviker. Det är den människan man verkligen älskar, som inte vill något ont och tar allt med en nypa salt och bara lär sig av sina misstag...
PUSSSY

image52
you are pulling my leg

haha, är det inte för kul?
jag tror nog att det är min övertrötta torr hets humor som börjar krypa fram
.
Men den är rolig tycker jag i alla fall.
ibland kan saker nog misstolkas, men fan va det är roligt det måste man ju bara hålla med om!

Travellings

lycka lycka lycka, jag har tänkt på att väldigt många har varit borta detta höstlov, i början i alla fall. många åkte till något land men jag måste säga att otroligt många till usa faktist, dit åkte även min kära vän Louise igår.
Jag saknar henne otroligt mycket redan.
Själv inledde jag mitt höstlov med en shoppingresa med min underbara mamma till köpenhamn i Danmark.
Det är en av mammas favorit städer och den är härlig det måste jag allt hålla med om!
I början på året var vi i London, men jag är inget speciellt "London fan" jag tycker mest att det är överskattat och så gillar jag inte alls deras stil på kläder så mycket.( som de från england har på sig, arnas är det samma typer som i sverige fast dyrare) Med det menar jag inte alla, men vissa har någon "luffig" stil tycker jag, men vissa grejer kan verkligen vara kap!
själv har man då oturen att jag inte brukar hitta något jag faller "pang bom" för, haha. Men jag gillar sverige bäst.
Tillbaka till u.s.a där det ska vara otrologt bra shopping. jag har faktist aldrig varigt där, men jag lär väl åka dit någon gång i livet!

Louise älskling, hoppas du och mamsen har det bäst!
jag saknar dig galet mycket min älskling.
Du är underbar!
PUSSSY


restart

ja, jag hade tänkt att försöka börja om helt på nyss med min blogg, inte blogga varje dag kanske men när jag har tid och lust ,med andra ord börja om i alla fall.

Gårdagen var himla trevligt, jag var uppe klockan åtta på morgonen glad och pigg, höhö och bedrog med till stan för att shoppa.
stolt över mig själv faktist. Jag brukar inte gilla att shoppa själv men tusan i fredags var det underbart! haha, allt gick snabbt och det är så mycket enklare att köpa det man är ute efter och slippa dras in och ut ur butiker när man är stressad.
Väl hemma började jag och fixa mig in för Tjejmiddagen @ Stefanie i stora Essingen, vilket var otrolig trevligt.
Lite senare på kvällen bedrog vi oss mot jakobsberg där vi skulle på fest, men det sög där och de flesta var otroligt packade. Men vi lyckades få med oss alla hem till steff igen på natten, Och vare inte fantastisk? Mitt upp i allt började det och snöa! Tillstut blev det ju några centimeter, men vårat härliga sverige regn förstörde det fram mot morgonen...
Efter ett få tal timmars sömn gick vi upp, städade ordning och sedan bedrog jag mig mot huddinge.
Efter som att det är alla helgona helgen nu samlades släckten och gjorde fint på farfars grav och efteråt blev det fika hos farmor. Kakorna tog väl slut nästan på en gång, och det känner jag " Ms.kakmonster" mig väldigt skylldig till, men älskar man kakor så gör man! haha.

snart ska jag äta middag och kolla på desperate housewives avsnittet från i tisdags som jag missade! då jag spenderade kvällen med Rebecka, Linn och Victor. Och för alla som förjer det underbara programmet och sett reklamen för kommande program, måsta man väl hålla med om att det är kanon bra att Gabrielle och Carlos blir "tillsammans" igen? ( det verkar så i alla fall)haha
Nej men nu ska jag allt gå och äta en härlig middag och sen göra morots dipp.
Nu efter höstlovet ska jag allt bli lite "hurttig" HAHA!

PUSSSYRSS 2.0