onsdag

tjosan!
 jag tror jag kommit tillbaka till mitt vanliga jag, alltså onsdags jag. mohaha.
 men, idag hra gått ganska fort.
 skolmaten var helt okej( wow jag åt i skolan)  vilket är ett under, arnas är väl allt helt lungt.
 försöker att plugga, men det gå inte alls bra.
 jag fick tillbaka min mössa av lou i dag vilket är ett stort plus, förutom att hon tagit hål på den, åh! men hon får sy :) jag orkar inte skirva så mycket i dag för att jag är grymt trött, men men.
 jag ska ta och plugga lite till, sen ska jag ringa min älskling
 och sedan är den OC som gäller, oh ja!

 pussis och natti                                        
 /cauoline


                                 
 lou and cau på nyår, haha!

Måndag?

tjohej!

 jag vet att det är tisdag i dag, men det känns så sjukt mycket som måndag! kanske pga att jag var ledig i går, men jag är så sjukt seeg i dag och skolan gick sämst.
 jag är tydligen en "mobbare" för att jag sa till en tjej i min klass att hon kanske ska ta sig en funderare över varför hon bråkar med alla, kanske för att hon är irriterande?!
Jag och lina fick också våra spanska glosförhör indragna pga "fusk", vilket jag fick lida av efter som lina börjas skriva, men sånt är livet.
 Nolly och nicco var sjuka i dag,så jag och lina och linn  fick hålla i hop resten av gänget.
 jag träffade min kära bästavän louise också, och jag skulle ta tillbaka min mössa, men INTE fick jag det, hon är så envis den lilla tjejen! www.louisedg.blogg.se 
 när skolan var slut var jag tvungen att hämta min lillebror på dagis, och konstigt nog ville han gå hem? 4 år, okej?  lång väg, men vi började att gå. när vi gått en timme fast mina fötter redan var djuptfrysta när vi började gå, (kan ni ju tänka er hur dom var 1 timme senare?usch!) kom pappa julle och körde oss resterande bit hem, phu!( han var rymt duktig på at gå om jag ska skryta lite)
 hemma tog jag ett varmt fotbad och jag tror att mina fötter är i rättform igen.
 jag på började också min redovisning om tiger lou till engelska lektionen på fredag.
 tiger lou brukar jag förövrigt kalla louise (lou) efter som att jag (cau) och susanna (sau) kom på hela grejen (innan alla började med U).

 Nu ska jag äta pizza, vilket jag inte gillar men det funkar. sen ska jag ringa  min älskling och kolla på  ugly betty som är ett sådant måste! det kan man bara inte missa!

   pussssyy <3
/cauoline

 
 


besök

hallå :)

 idag var det planderat på min studiedag att jag skulle vara i tappströms skolan och hälsa på stafanie.
 när jag kom till skolan  djupfryst av den otroligt kalla luften utanför träffade jag linn,stefanie, frida och rachelle!
 rachelle  tyckete att ajg skulle vara med på hennes idrottslektion,vilket jag var. lite otränade rachelle kände träningsverk efter 5 minuter på idrotten, vilket var väldigt roligt att lyssna på, haha!
 sedan skulle jag egentligen vara med stefanie, men fortsatte att vara med på rachelles so och no, efter som stefanie hade lektion och jag inte vill komma in och avbryta som ni kanske förstår!   tappen verkar ju då lite roligare än min störda skola.
 på slutet utav dagen träffade jag stefanie och linn igen, vi började skratte efter som allt vi bestämmer blir lite struligt, men vi han i alla fall träffas lite som är det viktigaste.
 på väg till centrum  kom jag på  att jag måste saffa ett nytt bankomat kort!
 jag gick in på banken, och hade så klart inte mitt pass med mig ( som jag måste ha efter som jag aldrig har tid till att skaffa id-kort) så det gick ju inge vidare bra att få ett nytt banokmatkort! *suck* 
 jag gick in på ica och köpte ett paket nudlar efter som att jag verken ätigt frukost eller lunch, vilket inte var så smart. visst nudlar ger väl inte så mycket näring, med det är gott!
 när jag kom hem ringde jag louise som vanligt och åt mina nudlar.
 jag längtar även till nästa vecka då jag ska åka till london, och på helgen ska jag och louise till hennes land och ha myys!
 
ha det bra!
 / cauoline

Inget bankomatkort!

hejsan svejsan :)
 idag har varit en lugn och bra dag, eller ganska.
 jag förjde med pappa till skärholmen en stund efter att jag vaknat.
 I skärholmen gick det inte så bra att köpa något pga. mitt bankomat kort. allting började i fredags när jag skulle köpa godis på pressbyrån.
 Jag slog in min kod typ 100 gånger och tjejen bakom disken blev allt argare och argare, tillslut fick jag damp för att hon var otrevlig och gick till  pendeltåget för att ta mig hem till min pappa.
 visst undra jag varför inte mitt bankomat kort fungerade, men jag trodde nog att det var tjejen på pressbyrån som va cp efter som att det gick hur bra som helst att handla med på french connection tidigare under fredagen.
 I dag, gick jag in på Åhlens och skulle köpa ett sunsilk hårspray som ska vara grymt bra. när jag gick till kassan för att betala, hände samma sak igen.varför? pappa fick betala åt mig i stället, tack tack tack!
 Kanske låg felet på mitt kort? det skulle vara sjukt dumt om jag inte kunde betala med kortet efter som jag precis fått min lön från tiger of sweden!
 jag gick snabbt till närmaste swedbank bankomat och stoppade in mitt kort. jag tryckte sakta in min kod och och tryckte på kontouppgift, vilket fungerade hur bra som helst, men sen!
 bankomaten snodde mitt bankomat kort!
 det är ju inte sant, antagligen var det mitt kort som var cp och tjejen på pressbyrån, men det löser sig nog efter som jag har turen att vara ledig i morgon då jag ska vara med stefanie stenwall i hennes skola, och så kan jag passa på att gå in på banken och få ett nytt.

men nu ska jag ta och ringa min bästa vän louise!
 
ny dag, nya tag!
/ cauoline


strulig lördag

hallå alla!

 idag, kände jag bara för att börja blogg  vilket kanske inte är en sådan bra idé efter som jag inte är någon datanörd längre och försöker att inte vara inne på datorn så, men jag lovar att jag ska försöka upptadera så mycket jag kan.
jag började dagen med att vakna tidigt för en gångs skull och gick ut på en prommenad,  sedan skulle jag tillbringa dagen med min kära vän noelle wargenborg, men vi beslutade oss för att ta det någon annan dag.  om jag skulle fullfölja mina planer skulle jag spendera min kväll tillsammans med susanna, men även där blev planerna ändrade.
 jag pratade med stefanie stenwall och vi beslutade oss för att träffas efter som att det var ett tag sedan, men  en plötslig incedent med en sårad kompis inträffade, så det blev det inte av. men inte lider man av det, man måste ställa upp för sina vänner så det är klart man accepterar!
 vi bestämde i stället att stefanie ska sova över hos mig i morgon vilket är mysigt och efter som jag har sådan tur och är ledig i på måndag så följer jag med henne till hennes skola.
 jag har nog för första gången pratat med min bästa vän louise  endast 2 gånger idag vilket är ovanligt lite, men kanske bara för att vi gjort olika saker.
 just nu har jag precis kollat klart på lördags filmen "hot chick" på 4:an, vilket är en typisk amerikansk film och ska ringa en 3:dje gång till louise och spana in www.credd.se  som jag gör 24/7 vilket är den bästa sidan om man vill ha kolla på de senaste.
 
 God natt ! / cauoline

inlägget är raderat

....

RSS 2.0