football

Efter att jag vart hos mormor åkte jag hem för att duscha och tog skjuts med Max till fotbollstuneringen i Nibbla där bla. Andreas spelade. Förstadagen jag är ledig i Sverige och fick lite sol och fint väder, yeey!!

Det var superskönt att bra ligga och sola och lyssna på min spännande ljudbok mellan matcherna. Varför är ljudböcker bäst? Gillar iof vanliga böcker också men det var lagom kul att läsa en suppperbra bok påväg hem från newyork när Louise lyckats ta bort sista sidan??? Det gjorde  mit smått galen- ska leta upp en pocketshop och läsa klart slutet! haha


Efter att tuneringen var klar gjorde jag mig i ordning och åkte hem till Björn och förade med han och Grunken innan vi åkte in till stan och mötte upp de andra inför utgång. Vi gick till Woken och kom inte längre än att ställa oss utanför Laroy och jag och Grunken bestämde oss för att åka hem.

Missade bussen från Nockeby och försökte få tag på en taxi som en galning då Andreas satt utanför min dörr och väntade på mig, lyckades till slut och jäklar var taxi two dices är bäst i världen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0